| Verze | 1.0 |
|---|---|
| Vydavatel | DigitCont |
| Datum vydání | 17. 5. 2013 |
| Datum přidáno | 17. 5. 2013 |
| Os požadavky | iOS |
| Požadavky | Compatible with iPod Touch (3rd generation or later, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad. iTunes account required. |
| Celkový počet stažení | 1 |
| Cena | Free |
Popis
Nejlepší aplikace pro soukromé fotografie pro iPhone/iPod touch. Více než 2 000 000 lidí se spoléhalo na soukromé poznámky, aby jejich fotografie zůstaly skryté Recenze:***** Soukromé poznámky jsou neuvěřitelné! Teď se nemusím bát, jestli moje soukromé fotky s manželkou najdou moje děti***** Skvělá aplikace!! S touto aplikací si mohu dělat poznámky a užívat si bonbónů pro oči, když se nudím...CHRAŇTE SVÉ SOUKROMÉ FOTKY ZVLÁŠTNÍM ZPŮSOBEM >> Poznámkový blok zvenku a soukromé fotografie uvnitř>> Poznámkový blok je plně funkční>> Opravdu ho můžete použít dělat si poznámky!>> Soukromé fotografie jsou odhaleny zadáním hesla a zatřesením mobilního zařízení >> Soukromé album je uloženo v aplikaci >> Ostatní lidé nemohou stahovat vaše fotografie ani po připojení k iTune>> Intuitivní rozhraní stejně jako Photo App >> Přímé kopírování z veřejného alba do soukromého alba >> Ikona s nízkým profilem, která zabrání pozornosti ostatních Při prvním spuštění aplikace proveďte následující, abyste se ujistili, že aplikace funguje správně. Pro IOS 6.0 nebo nižší- Když se vyskakovací okno zeptá [" Soukromé poznámky“ Chtěli byste použít vaši aktuální polohu – To umožňuje přístup k informacím o poloze na fotografiích a videích] >> Chcete-li aplikaci umožnit přístup k vaší složce fotoaparátu, musíte vybrat „OK“.- Pokud jste omylem vybrali „Ne“ t Allow“ v předchozím kroku, nebo žádné vyskakovací okno, můžete to opravit:- Qu jsou to soukromé poznámky – přejděte do Nastavení a zjistěte službu určování polohy. Ujistěte se, že je nastavení "ON" - Zkontrolujte položku "Private Notes" v nabídce níže. Ujistěte se, že je nastavení ZAPNUTO- Znovu spustit soukromé poznámkyPro IOS 6.0 nebo vyšší- Když se vyskakovací okno zeptá [„Soukromé poznámky“ by chtěly použít vaše aktuální fotografie] >> Chcete-li aplikaci umožnit přístup k vašemu fotoaparátu, musíte vybrat „OK“. .- Pokud jste v předchozím kroku omylem vybrali "Nepovolit" nebo jste vůbec nezobrazili vyskakovací okno, můžete to napravit:- Ukončete soukromé poznámky- Přejděte do Nastavení Obecné > Soukromí > Fotografie. Ujistěte se, že nastavení soukromých poznámek je "ZAPNUTO" – znovu spustit soukromé poznámky